Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Concursuri pentru ocuparea unui număr mare de posturi în spitalele din Pașcani

Concursuri pentru ocuparea unui număr mare de posturi în spitalele din Pașcani. Cele două spitale din municipiul Pașcani se pregătesc să organizeze concursuri pentru ocuparea a numeroase posturi disponibile. Asta în urma deblocării angajărilor în domeniul sănătății și al asistenței sociale, conform deciziei Guvernului. La Spitalul Municipal de Urgență, 38 de posturi vor fi scoase la concurs, acoperind diverse domenii precum:

  • medici, asistente medicale, moașe, infirmiere
  • personal auxiliar (șofer, bucătar, jurist, inginer economist, muncitor)
  • un post de psiholog sau terapeut

La Spitalul General CF de pe strada Mihail Kogălniceanu, vor avea loc concursuri pentru un post de medic specialist în radiologie și imagistică medicală, precum și pentru un economist specialist în controlul financiar preventiv.

Vezi și: Mai multe localități din zona Pașcani rămân fără gaze naturale și energie electrică.

De asemenea, în cadrul acestei instituții se va continua și un concurs pentru asistenți medicali generaliști pentru secția de Chirurgie Generală, început anul trecut, dar care a fost blocat. Ultimile două etape ale acestuia trebuie încă parcurse.

Concursurile pentru ocuparea acestor posturi urmează să fie organizate după votarea bugetelor instituțiilor, cel mai probabil începând cu luna februarie. Ministrul Alexandru Rafila a declarat că au fost deblocate toate posturile de medici solicitate de spitale, 50% dintre cele de asistenți și 30% dintre cele pentru personal auxiliar, iar în funcție de necesități, este posibil să fie deblocate și alte posturi pe parcursul acestui an.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...