Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Tarifele de parcare de la Aeroportul Internațional Iași au suferit modificări

Tarifele de parcare de la Aeroportul Internațional Iași au suferit modificări. Odată cu deschiderea noului terminal de la Aeroportul Internațional Iași a fost implementat un nou sistem de gestionare a parcării. Accesul în parcare se realizează prin barierele de la capătul sudic al T4, în apropierea sensului giratoriu.

Pasagerilor li se acordă 15 minute gratuite în zona 3 a parcării pentru a permite părăsirea acesteia. Este important să se fie atent la orele de vârf, când sosirile sunt numeroase, deoarece există riscul depășirii acestui interval și întoarcerii la barieră, afectând ceilalți utilizatori. Accesul pe breteaua din fața terminalului este permis doar cu un card de acces emis de către aeroport.

Tariful pentru primele 30 de minute este de 5 lei, iar în primele 3 ore se percepe o taxă de 10 lei/oră. După efectuarea plății la parcometru, se acordă un interval de 30 de minute pentru a părăsi parcarea.

Veziși în Suceava: Programul parcărilor cu plată va fi modificat.

Pe breteaua Kiss & Ride, accesul este gratuit timp de 7 minute. Această bretea va fi disponibilă în câteva zile. Depășirea timpului alocat se va taxa cu 5 lei/minut pentru primele trei minute, după care se aplică un tarif de 10 lei/minut.

Este permisă și parcarea pe termen lung, cu un tarif începând de la 100 lei/zi, care scade în funcție de numărul de zile, ajungând la 60 lei/zi. Plata se poate efectua atât cu cardul, cât și în numerar, în prezent.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...