Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Companiile din Iași încheie mai multe contracte de muncă

Companiile din Iași încheie mai multe contracte de muncă. În prezent, în Iași, antreprenorii au publicat diverse anunțuri legate de recrutare. Majoritatea oportunităților de angajare se regăsesc în domeniul construcțiilor, comerțului și HoReCa. Cu exactitate, există 492 de locuri de muncă disponibile.

În Iași, există o mulțime de oportunități de angajare pentru cei care doresc să se stabilească acolo, indiferent dacă au absolvit studii medii sau superioare. AJOFM Iași a publicat un total de 492 de posturi vacante, din care 422 sunt disponibile pentru persoanele cu studii medii.

Angajatorii din domeniile construcții, comerț și HoReCa au postat un număr mare de anunțuri de angajare. În sectorul serviciilor, există 162 de poziții deschise. În continuare, patronii caută persoane pentru posturile de agenți de securitate, agenți de vânzări și agenți de servicii clienți. De asemenea, se caută analiști, cofetari și contabili. Salariile oferite variază între 2.200 și 3.500 de lei pe lună.

Domeniul construcțiilor cel mai căutat

Domeniul construcțiilor este cel mai atractiv în momentul de față. Astfel, antreprenorii din Iași sunt implicați în proiecte imobiliare și sunt în căutarea de angajați pentru diverse posturi, cum ar fi dulgheri, electricieni, electromecanici, faianțari, ingineri în domeniul construcțiilor, ingineri ecologi, geodezi sau ingineri în instalații pentru construcții. Salariile oferite variază între 3.000 și 6.000 de lei lunar. Companiile Das SRL, Arcadis SRL și AG Steel Building & Cladding SRL sunt în căutarea de ingineri. De asemenea, Construcții Hidrotehnice, Das SRL, Raba Ion și Păvălăscu Construct sunt în căutarea de faianțari.

Citește și Mii de locuitori din Iași s-au adunat în Piața Unirii pentru a participa la festivități

Daftrading Impex SRL are disponibile pozițiile de dulgher și electrician pentru angajare. C.T Prestator SRL caută un electrician specializat în întreținere și reparații, în timp ce Imeco și Das SRL caută un electrician cu experiență în construcții. Patronii din industria construcțiilor mai sunt în căutare de fierari betoniști sau ingineri automatisti. Într-o dezvăluire recentă, s-a descoperit că mai multe firme de construcții din Iași recurg la muncă nedeclarată în mod ilegal.

24 de posturi în HoReCa

Se caută angajați în industria HoReCa, fiind disponibile un total de 24 de locuri de muncă. Salariile oferite variază între 2.000 și 5.000 de lei, în funcție de poziția ocupată și nivelul de experiență. Patronii din acest sector au înființat recent o asociație, numită Asociația Ospitalității, care își propune să îi reprezinte interesele la nivel central.

Mai multe firme din Iași care activează în domeniul HoReCa sunt în căutare de personal. Fairy Sweetness SRL, Self Wash SRL și Gran Panino angajează personal calificat pentru posturile de ajutor de bucătar și barmani. Hotelul Orizont SRL caută o cameristă. Persoanele interesate pot găsi oportunități de angajare și ca șoferi la Salubris și Compania de Transport Public din Iași.

În sectorul confecțiilor există 17 posturi disponibile, reprezentând un număr de locuri de muncă vacante. Persoanele interesate să se angajeze pot obține informații de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). În această perioadă, antreprenorii din Iași efectuează un număr sporit de recrutări, astfel că aceștia au mai multe oferte de muncă din care pot alege.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...