Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Informare APAVITAL: Locuitorii din Dagâța și Mănăstirea nu vor avea apă

Informare APAVITAL: Locuitorii din Dagâța și Mănăstirea nu vor avea apă.

APAVITAL informează locuitorii din Dagâța și Mănăstirea că nu vor avea apă potabilă joi, 1 februarie, ora 07.00, până a doua zi la ora 07.00, din cauza unor lucrări. 

Iată comunicatul APAVITAL:

În vederea efectuării unor lucrări de reperații la camera vanelor a rezervorului de apă potabilă din localitatea Tansa, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă începând din ziua de joi, 1 februarie 2024, ora 7.00, până în ziua de vineri, 2 februarie, ora 7.00 (oră estimată), către utilizatorii din localitățile Dagâța și Mănăstirea, comuna Dagâța.

Citește și Schimbări semnificative în intersecția de la Belvedere, unde va fi implementat un sistem nou pentru semafoare

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Posturi vacante la Compania de Transport Public...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul Iași face angajări. Vezi ce posturi...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...