Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Grindeanu: „Se ia în considerare ca un partid să ocupe funcția de președinte, în timp ce celălalt să dețină funcția de premier”

Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a adus în discuție posibilitatea ca la alegerile din acest an unul dintre partide să aibă funcția de președinte, în timp ce celălalt să dețină funcția de prim-ministru. El a menționat, de asemenea, că există și varianta ca fiecare partid să candideze separat. El a subliniat necesitatea unor discuții deschise și transparente în cadrul Coaliției.

Grindeanu a subliniat că stabilirea unui plan acceptat înainte de europarlamentare este esențială. Propunerile ar trebui prezentate direct și onest cetățenilor.

Citește și Deciziile privind recalcularea pensiilor în lunile mai și iunie

„Poate fi o variantă. Mai e o variantă ca fiecare să candideze separat. În sensul că vom avea doi candidați la funcția de președinte, unul propus de PSD, unul propus de PNL și vedem cine câștigă sau putem avea un singur candidat comun. Nu văd altă variantă. Poate să fie o variantă de acest tip.

Mi se pare mai important să nu discutăm aceste scenarii decât direct și onest. După ce le discutăm fiecare în cadrul partidului său și în Coaliție, și, dacă se ajunge la un numitor comun, să le prezentăm românilor onest”, a explicat ministrul.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...