Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

O polițistă din Pașcani și partenerul său, cercetați pentru posibile fapte ilegale

Un agent de poliție din biroul rutier Pașcani și prietenul său, un militar de carieră, sunt în centrul unei anchete penale. Amândoi sunt suspectați de comiterea infracțiunilor economice. Cu dovezi strânse în urma unei atente monitorizări și cercetări, procurorii au efectuat percheziții recente la domiciliile celor doi suspecți. Aceasta fiind parte a procedurii standard în astfel de investigații.

Pe baza probelor acumulate, ambii suspecți se află sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Acestora li s-au impus diverse restricții, inclusiv interdicția de a părăsi țara sau orașul fără permisiunea instanței.

Citește și: Rechin văzut în Portul Constanța.

IPJ Iași a emis o declarație oficială delimitându-se de angajatul său, precizând că „agentul de poliție a fost pus la dispoziția unității conform măsurilor legale prevăzute de Statutul Polițistului.” Aceasta reconfirmă angajamentul instituției față de o politică de zero toleranță față de comportamentul care încalcă normele etice și legale.

Reprezentanții IPJ Iași au indicat, de asemenea, că pentru detalii suplimentare privind evoluția cazului și aspectele specifice anchetei militare se poate contacta Parchetul Militar pe lângă Tribunalul Militar Iași. De subliniat că prezumția de nevinovăție este un principiu fundamental al justiției, iar ancheta este încă în desfășurare.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....