Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Au mers la AUR!

Update: Alături de deputatul Marius Ostaficiuc a trecut în partidul condus de George Simion și medicul Tudor Ciuhodaru, europarlamentar social-democrat. Acesta din urmă a menționat în mai multe rânduri că și-ar dori să candideze la funcția de primar al Municipiului Iași. Însă, în cadrul PSD Iași nu a găsit susținerea necesară pentru acestă candidatură.

Au mers la AUR! Deputatul PSD, Marius Ostaficiuc, a trecut la formațiunea condusă de George Simion. Parlamentarul ieșean a fost șeful organiației de Tineret din cadrul partidului. Asta după care a primit votul colegilor pentru a conduce filiala municipală Iași a PSD. În 2020 a fost schimbat de la conducerea filialei, dar, in același an a ajuns în Palamentul României. Au urmat o serie de neînțelegeri cu fosta conducere județeană a PSD care au condus la o despărțire a parlamentarului de partidul pe listele căruia a fost ales.

”Despărțirile fac parte și ele din politică. După 23 de ani de la înscrierea în rândurile social democrației, am luat decizia să plec din PSD.

Vezi și: Localitățile care rămân fără curent în perioada 12 – 18 februarie.

Nu mă mai simt compatibil aici, la Iași, cu oameni care n-au demonstrat nimic și care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată și dintr-un partid care dimineața este la stânga, la amiază la mijloc și seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt.

Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile și experiența în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria și orașul căruia îi datorez totul, Iașul.”, a postat parlamentarul ieșean pe pagina de socializare.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...