Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Reacția PSD la plecarea deputatului Marius Ostaficiuc la AUR

Reprezentanții PSD Iași au venit cu o reacție cu privire la plecarea deputatului Marius Ostaficiuc la AUR. Redăm mai jos comunicatul de presă remis de PSD Iași.

Obiectivele PSD Iași rămân neschimbate!

Partidul Social Democrat este cel mai important partid din România. În acest context, nimeni nu este de neînlocuit, iar o formațiune de talia PSD nu stă într-unom sau altul.

Am spus încă de la începutul mandatului că sunt deschis dialogului cu toată lumea și în echipa social-democrată are loc oricine vrea să se implice pentru binele comunității. Avem proiecte politice și administrative serioase prin care ne propunem ca Iașul să se dezvolte cu adevărat. Trebuie să terminăm la nivel local cu machetele, corupția și vorbele deșarte.

Îmi doresc să avem o construcție unitară, cu o echipă fidelă, dedicată valorilor social-democrate, acolo unde meritocrațiasă reprezinte o prioritate pentru desemnarea tuturor reprezentanților noștri în viitoarele aparate administrative ale Primăriilor, Consiliilor Locale, la Consiliul Județean și la nivel regional sau național.

citește și: Au mers la AUR!

Obiectivele echipei social-democrate de la Iași rămân neschimbate și anume câștigarea tuturor alegerilor din acest an, indiferent de momentul în care vor fi organizate” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

Deputatul Marius Ostaficiuc și-a înaintat astăzi demisia din Partidul Social Democrat. Este o decizie personală, asumată, de care conducerea organizației județene a luat act.

De altfel, conform statului PSD orice persoană își pierde calitatea de membru în momentul în care se înscrie într-un alt partid.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...