Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

PSD Iași s-a îmbogățit cu doi primari, de la PMP și USR

PSD Iași s-a îmbogățit cu doi primari, de la PMP și USR. Cu toate că data exactă a alegerilor locale rămâne incertă, unele partide politice își consolidează deja echipele. În timp ce anul trecut PNL anunța transferul primarului din Movileni, Constantin Hodoroabă de la USR către tabăra liberală, acum PSD anunță două noi achiziții. Primarul Leon Bălteanu din Mircești și viceprimarul cu atribuții de primar de la Gorban, Silviu Isari, din PMP.

În paralel, conform unei declarații făcute de Organizația Județeană a PSD Iași, actualii primari ai partidului din Răducăneni și Ruginoasa, Viorel Ilie și respectiv Dănuț Nechifor, nu vor candida pentru un nou mandat sub sigla social-democraților. În locul lor, alți candidați preiau ștafeta.

„Avem încredere că facem cele mai bune alegeri. Vom propune candidați care sunt apreciați în comunitățile locale. Avem deja câteva exemple concludente: medicul neurochirurg Lucian Eva este candidatul nostru pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, la Răducăneni și Ruginoasa, tinerii noștri candidați pentru funcția de primar vor fi inginerul Radu Ionuț Balint (35 de ani) și viceprimarul Ionuț Pristăvița (47 de ani). De asemenea, la Gorban și Mircești, actualii primari Silviu Isari (38 de ani) și inginerul Leon Bălteanu (40 de ani) vor promova valorile social-democrate. Sunt sondaje care arată încrederea masivă a oamenilor din acele comunități”, a transmis PSD Iași.

Odată cu aceste modificări, organizația PSD Iași a anunțat că a primit în partid 80 de noi membri. Mai multe astfel de evenimente vor avea loc în județ în viitorul apropiat.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...