Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

În PSD Iași nu există „misecuvinism”. Susținerea partidului se obține prin implicare și realizări pentru comunitate!

În PSD Iași nu există „misecuvinism”. Susținerea partidului se obține prin implicare și realizări pentru comunitate! La câteva ore după ce a fost anunțat drept candidat al partidului extremist AUR la Primăria Iași, eurodeputatul Tudor Ciuhodaru a ieșit public cu o declarație mincinoasă. El a spus că a fost exclus din PSD Iași când nu i-au fost susținute proiectele. Total fals. Aceasta este o simplă fumigenă și o afirmație prin care să-și justifice traseismul. Săptămâna trecută, Ciuhodaru a participat la o acțiune AUR, prin care au fost anunțate noile achiziții. Azi a fost prezentat drept candidat la Primăria Iași.

Pe scurt, putem spune că Ciuhodaru, de fapt, s-a autoexclus din PSD

Am verificat la secretariatul PSD Iași și nici săptămâna trecută, nici astăzi, Tudor Ciuhodaru nu și-a depus demisia din partid. Filiala Iași nu l-a exclus. Însă, potrivit statutului nostru, înscrierea într-un alt partid echivalează cu pierderea calității de membru PSD. Pe scurt, putem spune că Ciuhodaru, de fapt, s-a autoexclus din PSD”, a afirmat Bogdan Cojocaru, președintele organizației județene Iași a PSD.

Conducerea filialei ieșene apreciază că, de acum încolo, toate declarațiile lui Tudor Ciuhodaru trebuie privite în cheie electorală. Acesta a accelerat discuțiile cu AUR după ce filiala Iași a ales să-l sprijine drept candidat la alegerile europarlamentare pe medicul neurochirurg Lucian Eva. Acesta este manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Vezi și: Aproape 10 mii de euro pentru achiziția de halate chirurgicale la Spitalul Parhon.

Toți membrii PSD din filiala noastră trebuie să înțeleagă că nu sunt pe viață în funcțiile publice. Nominalizările, candidaturile nu li se cuvin. Ci trebuie să munceacă pentru comunitate, să lucreze în interiorul partidului și apoi, pe baza meritelor și a cercetărilor sociologice, pot obține sprijinul partidului pentru diferitele candidaturi locale, naționale sau pentru Parlamentul European. Acestea sunt criteriile pe care ne susținem activitatea”, a mai adăugat Bogdan Cojocaru.

În PSD, munca și implicarea pentru ieșeni sunt prioritare, iar apoi se poate discuta despre funcții.

Reformarea temeinică a organizației Municipale a PSD Iași nu doar că a reprezentat o schimbare semnificativă, dar a și marcat o etapă crucială în activarea întregii echipe pentru desfășurarea de evenimente și acțiuni menite să ne apropie mai mult de cetățeni. Am creat un cadru propice în care toți social-democrații implicați și muncitori să-și poată exprima opinia. Să vină cu soluții pentru problemele Iașului și să contribuie la implementarea acestora. Faptul că din această echipă puternică, fundamentată pe valori solide de stânga, există persoane care aleg să migreze către alte formațiuni politice în căutarea unei funcții nu ne afectează, ci dimpotrivă, ne aduce beneficii, deoarece astfel se face o selecție naturală între oamenii de valoare și oportuniști.

Citește și 17 străzi vor fi modernizate cu bani de la Uniunea Europeană

Cu alte cuvinte, toți social-democrații care își propun ca obiectiv comun binele partidului și al comunității găsesc toate resursele în echipa noastră. Aceasta fiind compusă atât din membri cu experiență îndelungată în PSD, cât și din membri noi. Astăzi, ne concentrăm toate eforturile pentru a fi cât mai aproape de ieșeni în soluționarea problemelor comunității noastre, lucrăm asiduu pentru a câștiga Consiliul Județean și Primăria Iași, fără să ținem organizația pe loc din motive personale sau orgolii. În PSD, munca și implicarea sunt prioritare, iar apoi se poate discuta despre funcții!” a declarat Bogdan Balanișcu, președintele PSD Municipiul Iași. Departamentul de comunicare al PSD Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...