Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

În terminalul T4 al Aeroportului Iași, sunt disponibili pentru închiriere 2.500 de metri pătrați destinați spațiilor comerciale

În terminalul T4 al Aeroportului Iași, sunt disponibili pentru închiriere 2.500 de metri pătrați destinați spațiilor comerciale.

Regulamentul privind procedurile de licitație pentru închirierea spațiilor comerciale din terminalul T4 a fost publicat de către Aeroportul Internațional Iași.

La finalul anului 2023 s-a încheiat renovarea Terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. conform planului, sunt disponibili 2.500 de metri pătrați pentru închirierea de către companiile interesate. Cu toate acestea, este posibil ca, în funcție de decizia conducerii, să fie scoasă la licitație o suprafață mai mică.

Începând cu sfârșitul lunii februarie 2024, firmele interesate vor avea posibilitatea să închirieze spații și în terminalul T3. Licitațiile vor fi organizate prin strigare.

Trebuie avut în vedere că perioada maximă pentru închirierea spațiilor comerciale este de 5 ani, în funcție de destinația lor și de cerințele impuse. Este posibil să se prelungească contractele o singură dată, printr-un act adițional, pentru maxim 1 an.

Locatarilor le este interzisă subînchirierea spațiilor pe care le-au închiriat. Dacă această interdicție este încălcată, contractul va fi reziliat automat, conform regulamentului publicat.

Citește și Campania Prioritate la Identitate în comuna Schitu Duca!

Costul lunar pentru un panou de afișaj este de aproximativ 200 de euro per metru pătrat

Spațiile publicitare din terminalul T4, cum ar fi bannerele, roll-up-urile, panourile de afișaj digitale și reclamele luminoase, vor fi disponibile pentru închiriere prin licitație. Cu toate acestea, tarifele vor fi dublate față de nivelul actual. De exemplu, un panou de afișaj care acum are un tarif de 10 euro pe lună/metru pătrat ar putea ajunge să coste 20 de euro pe lună/metru pătrat. Reclamele din salonul VIP vor avea tarife cuprinse între 100 și 200 de euro pe metru pătrat lunar.

La începutul anului 2024, conducerea aerogării din Iași a anunțat că este necesară accelerarea procesului de deschidere a terminalului 4, având în vedere aderarea României la Spațiul Schengen prin calea aerului, care va avea loc începând cu data de 31 martie 2024.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...