Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Spitalul Municipal Pașcani angajează asistenți medicali și personal auxiliar

Spitalul Municipal de Urgență din Pașcani a anunțat deschiderea a peste 30 de posturi disponibile pentru concurs. Anunțurile au fost publicate atât pe site-ul instituției medicale.

Dintre acestea, 15 posturi sunt destinate asistenților medicali generaliști, fără experiență anterioară, dar cu studii postliceale. Distribuția acestora este de câte trei locuri la secția de pediatrie și Compartimentul Primiri Urgențe, câte două la obstetrică-ginecologie, îngrijiri paliative, medicină internă, laborator de analize medicale și un post la compartimentul de recuperare. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 martie.

Citește despre: Direcția de Asistență Socială Iași dorește să angajeze 3 medici.

De asemenea, tot 15 posturi sunt disponibile pentru personalul auxiliar, incluzând infirmiere debutante, spălătoare, îngrijitoare și un brancardier. Experiența anterioară nu este obligatorie, însă este necesară diploma sau adeverința de absolvire a minim 10 clase. Dosarele pot fi depuse până pe 1 martie.

În plus, spitalul caută și un fochist calificat, fără experiență anterioară în acest domeniu, dar cu competențe în această meserie. Se mai oferă un post pentru un muncitor calificat în meseria de fochist treapta IV, trei posturi pentru infirmiere, două posturi pentru spălătoare, nouă posturi pentru îngrijitoare și un post pentru brancardier.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....