Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Parcului Industrial de la Pașcani a intrat într-o nouă etapă

Proiectul de realizare a Parcului Industrial de la Pașcani a intrat într-o nouă etapă.

Consiliul Județean Iași a scos la licitație contractul de achizitie publică de servicii pentru proiectul Parcului Industrial de la Pașcani de proiectare fază Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Introducere în intravilan a terenurilor din CF 66452 și CF 69520, în vederea realizării obiectivului de investiții Parc Industrial Pașcani.

Valoarea estimată a contractului este de 596.638,65 lei, fără TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor este până la data de 25.03.2024.

Acest proiect sprijină îmbunătățirea serviciilor în diverse sectoare, generând locuri de muncă și reținând resursele umane în județ.

Citește și Cadre didactice de la disciplina de Anatomie din UMF vor ține cursuri gratuite pentru viitorii candidați la concursul de admitere

„Parcul industrial de la Pașcani este printre principalele priorități ale administrației de la CJ. Continuăm demersurile pentru a finaliza această investiție esențială pentru dezvoltarea municipiului Pașcani și a zonelor limitrofe”. Asta a declarat Andrei Cazacu, administratorul public al județului Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!