Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Conducerea județeană a PNL a confirmat 90 din cele 98 de candidaturi pentru alegerile locale

Conducerea județeană a PNL a confirmat 90 din cele 98 de candidaturi pentru alegerile locale. Partidul Național Liberal (PNL) Iași a demarat oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare. Biroul Politic Județean (BPJ) PNL Iași a aprobat 90 din cele 98 de candidaturi, inclusiv pentru Consiliul Județean și primăriile municipiilor Iași și Pașcani, precum și pentru orașe și comune din județ. PNL Iași a declarat că nu va forma alianțe locale cu PSD.

Citește și: Alianță electorală PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare

Partidul a anunțat că finalizează selectarea candidaților pentru alegerile locale. Având deja confirmate 90 de candidaturi, inclusiv pentru primăriile și funcțiile de conducere la nivel local și județean. Printre acestea se numără președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, și primarul municipiului Iași, Mihai Chirica. Decizia a fost luată în cadrul ședinței BPJ PNL Iași, marcând un pas important pentru continuarea proiectelor de modernizare în regiune.

Partidul a anunțat că este pregătit să câștige toate alegerile din 2024 în județul Iași. Și că va candida independent la alegerile locale, fără a forma alianțe cu PSD. PNL Iași a subliniat angajamentul său față de progresele realizate în ultimii ani și a promis să continue dezvoltarea și modernizarea județului.

Administrațiile locale și județene conduse de PNL au investit semnificativ în modernizarea infrastructurii și în îmbunătățirea calității vieții pentru cetățenii din Iași. Printre realizările recente se numără modernizarea aeroportului, extinderea rețelei de apă și canalizare și îmbunătățirea accesului la gaze naturale.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...