Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Ciolacu a venit și dus a fost! Ieșenii au rămas cu gogoșile electorale” (P)

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Ciolacu a venit și dus a fost! Ieșenii au rămas cu gogoșile electorale” (P). Vizita premierului Marcel Ciolacu și a suitei sale din PSD, a adus un val de ”proiecte și de investiții” în prag de alegeri. Proiect care până acum au fost puse în așteptare sau care au întârzieri nepermise.

Desantul conducerii principalului partid de guvernământ, de la finalul săptămânii trecute în municipiul Iași, s-a lăsat, cum era și de așteptat, cu o nouă serie de promisiuni electorale.

Află și despre: Sprijin pentru Autostrada A8!

Vizita premierului Marcel Ciolacu și a suitei sale din PSD, a adus un val de ”proiecte și de investiții” în prag de alegeri, proiect care până acum au fost puse în așteptare sau care au întârzieri nepermise.

De altfel, cel mai important obiectiv de infrastructură din Iași, respectiv Autostrada Unirii, a fost tratat la diverse de Marcel Ciolacu în declarațiile sale publice.

Nu știe nici proiectul și nici care sunt termenii de finalizare.

Deputatul AUR Marius Ostaficiuc a menționat că discursul premierului în ceea ce privește proiectul autostrăzii A8 Ungheni- Iași- Târgu Mureș a fost unul care nu a lăsat loc de interpretări. Faptul că acesta nu știe nici proiectul și nici care sunt termenii de finalizare.

”Nici nu mă așteptam la mai mult de la premierul Marcel Ciolacu. A venit, a văzut, și-a spus poezia și a plecat. Asta, în timp ce ieșenii așteaptă în continuare investițiile promise. Ieșenii așteaptă deblocarea proiectului autostrăzii Unirii. Așteaptă să circule spre vestul țării pe un drum important și, cel mai important, așteaptă ca guvernanții să își facă treaba. Marcel Ciolacu susține că premierul nu trebuie să știe tot și de aceea sunt funcționari abilitați. Dar Ciolacu uită că premierul este cel care are ultima semnătură și chiar trebuie să fie la curent cu toate lucrurile importante din țară.

Vezi și: “Partidul Comasat Român ne îngrădeşte drepturile electorale! PMP solicită modificarea Ordonanţei privind comasarea alegerilor pentru că este discriminatorie şi abuzivă” (P).

Ori, în acest caz, premierul Ciolacu nu a făcut decât să se transforme într-un personaj politic. Interesat de voturi și nu de bunăstarea românilor. Premierul a arătat că nu știe nici pe unde trece autostrada, a pasat responsabilitatea și a căutat să se eschiveze. Este un semn clar că totul este lăsat în voia sorții și că subiectul va fi folosit doar în campania electorală”, a transmis Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Guvernul PSD-PNL a mai dat drumul și la alte promisiuni

Mai mult, deputatul Alianței pentru Unirea Românilor a mai precizat și că guvernul PSD-PNL a mai dat drumul și la alte promisiuni care vor rămâne îngropate în studii vreme îndelungată.

Și autostrada nu e singura promisiune neonorată. În an electoral avem de toate! Avem finanțări pentru orice dorim, avem promisiuni peste promisiuni. Detalii care nu costă nimic să le spui și mai ales, să aprobi niște indicatori la care nici nu ești sigur că ai finanțare în anii următori. Nu trebuie să ne așteptăm la foarte multe.

Vezi și: Fără sală polivalentă și fără Operă.

Am mai spus că sunt doar promisiuni neonorate. Că ieșenii vor mai avea de așteptat până când lucrurile se vor mișca. Da, avem un premier care nu a respectat niciodată Iașul. Un premier care la sărbătoarea Unirii trimite a cincea roată la căruță din Guvern să spună un cuvânt. Asta, deși îl ai alături pe reprezentantul tău în teritoriu. Avem un premier care vine numai când are interes în Moldova și care ți tratează pe locuitorii regiunii ca pe oameni de mâna a doua. Ieșenii merită mai mult”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...