Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Consiliul Județean Iași a primit patru oferte la licitația privind achiziția a 26 de microbuze electrice

Consiliul Județean Iași a primit patru oferte la licitația privind achiziția a 26 de microbuze electrice.

Consiliul Județean (CJ) Iași a primit patru oferte la licitația privind achiziția a 26 de microbuze electrice, vehicule care vor fi utilizate pentru transport școlar, în cadrul unui proiect PNRR, iar valoarea estimată a contractului se ridică la peste 30 milioane lei, fără TVA.

Odată ce va fi semnat un contract, microbuzele trebui furnizate în maximum 9 luni. La procedură participă următorii ofertanți: VAG Service, C&I Eurotrans XXI, Aveuro International și asocierea QEV Technologies – Amperio Energy.

Microbuzele vor fi utilizate de CJ pentru transport școlar, cu precădere în zonele izolate ale județului, cu populație scăzută. Vehiculele trebuie să fie „ecologice, prietenoase cu mediu și cu un consum energetic redus”.

Citește și Brutăriile, patiseriile și magazinele alimentare luate la control de inspectorii DSVSA Iași. Ce amenzi s-au aplicat

Autonomia unui microbuz trebuie să fie de minimum 200 km, cu sistemele de încălzire sau răcire în funcționare. „După 4 ani de funcționare și cunoscând rata de scădere a capacității, autonomia de deplasare va fi de minimum 150 km”, este o cerință din caietul de sarcini.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.