Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Peste 200 de mii de lei cheltuie CJ Iași pentru serviciile de curățenie din sediu

Peste 200 de mii de lei cheltuie CJ Iași pentru serviciile de curățenie din sediu.

Consiliul Județean Iași este în căutare de firme care să presteze serviciile de curățenie la Casa Pătrată. Contractul este evaluat la peste 200 de mii de lei.

Recent a fost publicată procedura de licitație pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru contractul de „Servicii de curățenie și igienizare pentru Consiliul Județean Iași în perioada 2024-2025”. Firmele interesate au posibilitatea să depună ofertele financiare până la data limită de 27 martie 2024, ora 15.00.

Suprafața totală care va beneficia de serviciile de curățenie și igienizare continuă este de 3.117,55 metri pătrați, inclusiv 149 de încăperi interioare utilizate de personalul angajat al Consiliului Județean Iași (birouri, săli de ședință, holuri, grupuri sanitare, lavoare, spații de arhivare, garaj, oficiu) dispuse pe patru nivele: demisol, parter, etaj I și etaj II, precum și 423,76 metri pătrați de spații exterioare (intrare oficială, intrare principală, grădină interioară, parcarea, scările exterioare, rampa pentru persoane cu dizabilități, aleile, trotuarele, spații de depozitare a gunoiului), conform cerințelor specificate în documentația de licitație.

Citește și Angajări la Institutul Regional de Oncologie Iași. Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs

Firma declarată câștigătoare va trebui să realizeze diverse activități de curățenie, printre care aspirarea, dezinfectarea coridoarelor, holurilor, scărilor de acces interioare și spălarea pardoselilor dure cu mopul. De asemenea, va trebui să se ocupe și de spălarea, dezinfectarea și odorizarea grupurilor sanitare. Durata contractului pentru prestarea serviciilor de curățenie, în valoare de peste 200 de mii de lei, este de 12 luni.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!