Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Competiția respectă Iașul, dar infrastructura ne umilește!

Competiția respectă Iașul, dar infrastructura ne umilește! Săptămâna aceasta trebuia să reprezinte pentru Iași o sărbătoare a handbalului:

la mijlocul săptămânii, echipa masculină a orașului nostru a întâlnit Dinamo, campioana României, echipă ce ne-a reprezentat în competiția europeană de cel mai înalt nivel. La finalul săptămânii vine rândul fetelor handbaliste să se lupte pentru victorie în meciul considerat decisiv pentru câștigarea seriei de promovare în Liga 1, Liga Florilor, cu echipa din Galați.

Cel puțin din avancronica sportivă a săptămânii, Iașul pare să se bucure de competiție de cel mai înalt nivel:

  • meciuri de calitate, sportivi valoroși, suspans, emoții, și alte sentimente trăite în preajma unor asemenea meciuri

Deși toate aceste elemente sunt prezente în sufletul iubitorului de sport ieșean, este nevoie ca și de această dată să calce în aceeași sală polivalentă veche, care nu mai trece testul timpului în sport, care calcă în picioare orice trăire sportivă autentică. Este imposibil să pășești în sala polivalentă din Iași și să te ridici la înălțimea mizei unor asemenea meciuri.

Vezi și: Dreapta Unită va fi pe buletinele de vot.

Este dezamăgitor

Este dezamăgitor cum actuala administrație liberală din fruntea județului a promis ani la rând o nouă astfel de arenă. Este și mai dezamăgitor că timpul a demonstrat că doar la Iași nu se poate! Este mult mai dezamăgitor că deși ieșenii și-au exprimat nemulțumirea de-a lungul timpului pentru această rană a Iașului, aleșii nu s-au sinchisit decât să dezgroape machetele ce ne-au făcut celebri în toată țara pentru frumusețea lor, dar doar atât.

Mă bucur totuși că în timpul guvernării social-democrate s-au aprobat primele măsuri concrete pentru construirea noii săli polivalente a Iașului! Sunt încrezător că premierul Marcel Ciolacu nu va abandona Iașul, așa cum s-a întâmplat în trecut cu guvernele anterioare.

Sper ca în cel mai scurt timp să nu ne mai bântuie machetele sălii polivalente, ci să ne încerce cele mai frumoase emoții atunci când mergem să îi susținem pe favoriții noștri și ne simțim bine în noua arenă pe care o avea orașul nostru! Haide, Iașul!

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...