Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Cel puțin un concert în fiecare săptămână

Concerte live în această săptămână.

Joi în Legend Pub va fi concert Coma

Coma este o formație rock românească, înființată în anul 1999, în București, ca grup nu metal, din foști membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger. Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin Park,[1][2][3] Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Slipknot, Korn, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie ori chiar The Cure.

Joi in Underground Pub vor cânta cei de la Am Fost La Munte Si Mi-a Plăcut

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin). La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții lansează primul material Full-Length, numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce conține 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu. Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă și titlurile pieselor la diversele trăiri și întâmplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi.

Vezi și: O nouă ediție a Festivalului Artei și Creației Studențești “Gaudeamus” la Iași.

Vineri in club Time Out va fi concert Killa Fonic

Killa Fonic (n. 14 februarie 1989, Ploiești, România), pe numele real Ionuț Răducanu,[7][8] este un trapper, rapper, cântăreț și compozitor român, membru al trupei Șatra B.E.N.Z. in perioada 04 august 2015 – 06 mai 2019. Artistul a început în paralel o carieră solo, iar în 2016 și-a lansat primul mixtape (oficial), Ramses 1989.

Sâmbăta in Underground Pub vor cânta Fără Zahăr

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială. Membrii ei fondatori sunt Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu, originari din Dorohoi, jud. Botoșani. În cântecele lor, formația combină caracteristicile de:

  • hip-hop, (Sandu, Lav-stori)
  • folk, („D’la munte”, „O, cal frumos”)
  • latino („Stella”)
  • punk rock (The MF Song, Zob da club)
  • metal (Dunitru, Diesel)

(Alex Costin)

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...