Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Iași și primăria municipiului Iași sunt Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Iași și primăria municipiului Iași sunt Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu. Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a validat candidatura președintelui Consiliului Județean Iași, Ionel Bogdan Cojocaru, pentru funcția de primar al municipiului Iași. Ieșenii au dreptul să își dorească mai mult decât au primit până acum din partea unei administrații peneliste asupra căreia planează numeroase suspiciuni de corupție. De aceea Partidul Social Democrat Iași propune o echipă politică tânără, dinamică, curajoasă și ambițioasă. O echipă hotărâtă să pună în practică o nouă viziune asupra administrației. Una în care faptele și pragmatismul să primeze asupra vorbelor deșarte și machetelor frumos colorate.

„Ieșul are nevoie de schimbare profundă la nivelul administrației. Până acum, locul nu este un simplu slogan de campanie, ci reprezintă o îndreptățită și ecuilibrată să dezmintă sensul acestuia. Actualul primar al municipiului Iași, cu toată „acasa” merită mult. Caietul de sarcini și tot ceea ce ține de activitatea administrativă trebuie să primeze asupra promisiunilor deșarte”. A declarat președintele Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

A7 și A8 sunt în lucru

„Candidatura pe funția de primar aduce în discuție nu doar oamenii politici, ci și o reală schimbare de paradigmă în raporturile dintre administrație și cetățeni. Astfel, A7 și A8 sunt în lucru, în cadrul sectoarelor de drumuri și pentru construcția Spitalului Regional de Urgență. Proiectul sălii polivalente și a fost aprobat la nivel de indicatoare tehnico-economice. În plus, în ultimii ani am inițiat numeroase proiecte de infrastructură în orașele și comunile din jurul Iașului, cum ar fi modernizarea unor căi de acces la drumuri agricole și alte investiții necesare de dezvoltare sunt în curs de finalizare”, a declarat secretarul de stat Bogdan Balanescu, președintele PSD Municipiul Iași.

Vezi și: Municipiul Huși primește un ajutor financiar de urgență.

„Candidatura la funcția de primar caută să aducă la nivel local oameni noi cu idei proaspete, într-un context de descentralizare a puterii și de devoltare a unei administrații locale puternice, în care capacitatea de a face adevărate proiecte de infrastructură pentru a aduce beneficii reale, în care numărul crescut de turiști sau localnici să poată participa activ la dezvoltarea și consolidarea identității locale, în care nepotismul să nu aibă loc, iar deciziile să fie luate de jos în sus, în spiritul cooperării și dialogului sănătos!”, a declarat secretarul de stat Bogdan Balanescu, președintele PSD Municipiul Iași.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...