Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Asigurăm stabilitatea României!

Asigurăm stabilitatea României! Într-un context politic agitat, în care partidele se focalizează pe negocieri și strategii electorale, 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗱𝘂𝗹 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁 (𝗣𝗦𝗗) 𝗮 𝗿𝗮̆𝗺𝗮𝘀 𝗳𝗲𝗿𝗺 𝗮𝗻𝗰𝗼𝗿𝗮𝘁 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿. A𝗱𝗼𝗽𝘁𝗮̂𝗻𝗱 𝗺𝗮̆𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗿𝗲𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗲𝗷𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗶 𝗮𝗹 𝗽𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶.

Dincolo de vorbele goale și discuțiile politice, 𝗣𝗦𝗗 𝗮 𝗮𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁 𝗳𝗲𝗿𝗺 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗳𝗮𝘁̦𝗮̆ 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗲𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗰𝗲 𝗰𝘂 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗿𝘂𝗻𝘁𝗮̆ 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗶. Iată câteva dintre măsurile-cheie adoptate de PSD în această perioadă:

🔹 𝗣𝗿𝗲𝗹𝘂𝗻𝗴𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗹𝗮𝗳𝗼𝗻𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗽𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗹𝗮 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲:

Energia este unul dintre pilonii de bază ai economiei și al vieții cotidiene. PSD a luat decizia de a prelungi plafonarea prețurilor la energie, oferind o perioadă de tranziție până în 2026. Această măsură nu numai că protejează buzunarele cetățenilor, dar și asigură o predictibilitate necesară pentru mediul de afaceri.

Vezi și: Îmbunătățirea calității aerului în Iași.

🔹 𝗣𝗿𝗲𝗹𝘂𝗻𝗴𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗮𝗱𝗮𝗼𝘀𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗿𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗮𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗮̆:

Alimentele de bază sunt necesare pentru fiecare gospodărie și fluctuațiile prețurilor pot afecta greu bugetele familiilor. PSD a luat decizia de a prelungi limitarea adaosurilor comerciale la aceste produse esențiale. Cel puțin până la finalul anului 2024 sau până când inflația scade sub pragul de 5%. Această măsură asigură accesibilitatea și stabilitatea prețurilor pentru toți consumatorii.

🔹 𝗣𝗹𝗮𝗳𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗼𝗯𝗮̂𝗻𝘇𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗯𝗮𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗜𝗙𝗡-𝘂𝗿𝗶:

Senatorul PSD Daniel Zamfir a inițiat o lege crucială privind protecția consumatorilor în ceea ce privește costul total al creditării și cesiunea de creanțe. Această lege urmărește plafonarea dobânzilor bancare la instituțiile financiare nebancare (IFN-uri), asigurând astfel că cetățenii nu vor fi expuși unor practici financiare injuste și excesive. Măsura se află acum în etapa de vot în plenul Camerei Deputaților și așteaptă promulgarea.

„Într-o perioadă în care politica pare să fie dominată de discuții sterile și interese partizane, PSD rămâne dedicat protejării intereselor cetățenilor și asigurării unui climat economic stabil și predictibil pentru toți românii. Este un angajament clar și concret pentru bunăstarea și prosperitatea fiecărui cetățean al României”, apreciază Florin Boca, vicepreședintele PSD Iași într-o postare pe rețeaua de socializare facebook.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...