Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Locuri de parcare disponibile în inima orașului Iași

Locuri de parcare disponibile în inima orașului Iași. Ieșenii vor beneficia de mai multe opțiuni de parcare în inima orașului, în afara spațiilor disponibile în ansamblul mixt Palas. Peste 140 de locuri de parcare sunt puse la dispoziție în parcarea de la Palas Campus. Acestea adresându-se celor care vizitează zonele comerciale, instituțiile locale sau obiectivele turistice din apropiere.

Staționarea este gratuită în weekend, facilitând accesul celor care doresc să se plimbe prin zonă. Palas Campus este ușor accesibil prin noua arteră rutieră de pe strada Palat, intersectându-se cu străzile Sf. Andrei, Iancu Bacalu, Tănăsescu și Buznea.

Pentru cei care vizitează zona de retail sau alte instituții din apropiere, parcarea proiectului oferă peste 140 de locuri din cele aproximativ 600 disponibile. O parte sunt la nivelul terenului, accesibile de pe strada Iancu Bacalu, iar restul la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu.

Vezi și: Primăria Pașcani scoate la licitație locuri de parcare cu plată.

În timpul săptămânii, prima oră de parcare este gratuită, iar tarifele ulterioare sunt de 5 lei pe oră între 09:00 – 22:59 și doar 2 lei pe oră între 23:00 – 08:59.

În weekend, parcarea este gratuită începând de vineri ora 16:00 până duminică ora 23:59. Abonamentele lunare sunt și ele disponibile, cu tarife speciale pentru diferite intervale orare. Detalii suplimentare sunt disponibile în regulamentul online.

Parcarea este supravegheată video 24/24, cu un sistem inteligent de semnalizare a locurilor libere și acces automatizat și securizat. Palas Campus este o clădire ecologică, oferind 500 de locuri de parcare pentru biciclete și 6 stații de încărcare pentru mașini electrice, încurajând astfel alternativele de transport durabil.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Posturi vacante la Compania de Transport Public...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul Iași face angajări. Vezi ce posturi...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...