Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Am demonstrat că se poate!

Am demonstrat că se poate! Dragi colegi politicieni, nu vă aduceți aminte de români doar în precampanie și campanie!

Să ne uităm la ceea ce a adus și aduce guvernarea PSD.

Mă uit că în fuga electorală cu care unii au acaparat spațiul public în teritoriu neglijăm uneori câteva aspecte foarte importante din soarta acestei țări. Unul dintre ele este răspunsul la întrebarea: Ce facem ca românii să o ducă mai bine?

Atunci când PSD a preluat guvernarea s-a spus că vom pierde procente și că în situația de atunci nimeni nu se poate situa la același capital de încredere al poporului, darămite să mai urce. Actuala guvernarea social-democrată a demonstrat că se poate.

Și a demonstrat că românii pot trăi și bine!

Vezi și: Autostrada Unirii: 2030 sau in 2035?!

Astăzi vorbim despre o inflație mult mai mică decât ceea ce a preluat actuala guvernare. Astăzi avem prețuri plafonate la alimente de bază. Astăzi vorbim despre construirea efectivă a Spitalelor Regionale de Urgență. Putem călca pe șantierele autostrăzilor Moldovei! Avem noi terminale aeriene. Suntem în Schengen, stimați colegi, momentan aerian și maritim, și în curând terestru! Am câștigat procesul Roșia Montană! Deși la marginea conflictului ruso-ucrainean, românii pot sta liniștiți pentru că România a reușit să consolideze relația cu Uniunea Europeană și cu NATO. Creștem de 2 ori în acest an pensiile. Salariile au crescut în multe domenii. Am reușit modificarea PNRR-ului în avantajul fiecărui român. Revitalizăm sistemul de irigații al țării. Nu există localitate în care campania noastră, Cumpără Românește, să nu fi ajuns.

Dragi colegi, mergeți în satele României și veți vedea că românii vor avea în curând acces la toate facilitățile secolului 21, așa cum este firesc! Se construiesc școli, avem grădinițe și creșe moderne, toate sub umbrela actualei guvernări stabile și sigure.

Sunt indicatori care nu pot fi negați. Sunt indicatori care nu trebuie să fie uitați cât timp suntem în precampanie și în campanie.

România e pe drumul cel bun. Să ne ajute Dumnezeu să menținem ritmul!

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...