Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Fără apă potabilă pentru locuitorii din Stânca, comuna Victoria

Fără apă potabilă pentru locuitorii din Stânca, comuna Victoria.

Locuitorii din localitatea ieșeană Stânca rămân fără apă marți, 23 aprilie, între orele 08.00 și 17.00, potrivit APAVITAL. Furnizarea apei va fi sistată întrucât în acel interval orar se va interveni pentru înlocuirea unui robinet vană defect.

Iată comunicatul APAVITAL:

În vederea înlocuirii unui robinet vană defect la rezervorul de 100 mc capacitate situat în localitatea Stânca, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de marți, 23 aprilie 2024, în intervalul orar estimat 8.00 – 17:00, către utilizatorii din localitatea Stânca, comuna Victoria.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Cu toate acestea la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Citește și VIDEO: Pomeni electorale la Bârnova?

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Posturi vacante la Compania de Transport Public...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul Iași face angajări. Vezi ce posturi...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...