Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Concerte live săptămâna aceasta       

Concerte live săptămâna aceasta       

Miercuri

Doomnezeu vor cânta în Underground Pub. Este o trupă foarte interesantă cu obiceiuri unice. Aceștia dau startul turneului și cântă doar de sărbători creștine. Fac un show inedit, cu tot felul de costumații și măști frumoase, cu o prezență scenică de-a dreptul deosebită, teatrală și captivantă.

Joi           

Trupa Altar vor cânta în Underground Pub. Înfiinţată în 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus  de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Încă  de la început, ALTAR a fost o promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social, iar activitatea formației constituie o importantă pagină din istoria scenei rock metal autohtone.

Vineri 

Ada Milea, Alex Neagu și Bobo Burlăcianu vor concerta în Underground Pub. Un concert cu personaje, un fel de teatru ca o muzică și muzică “evadată” din teatru. Umor, ironie, voie bună și „nod în gât”, în cântece despre: alcool, mâncăruri, zmei, sănii în pod, muște, lanțuri și cătușe, cetățeni liberi, sticle, moarte, viață, vecini, bucuria de a fi om și dorința de a fi bou.

Vezi și: O nouă ediție FloralIS – Sărbătoarea Florilor, revine la Iași.

Sâmbătă           

Pheonix vor cânta în RocknRolla. Phoenix, cunoscută în Occident ca Transsylvania Phoenix, este o formație românească de muzică rock, înființată în anul 1962 la Timișoara. Phoenix a fost deschizătoare de drumuri în muzica adresată publicului larg în România celei de a doua jumătăți a secolului al XX-lea. Membrii formației au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului. Traseul stilistic al formației a pornit de la muzică beat, evoluând spre rock psihedelic și de aici către hard rock, cu un număr de experimente de rock progresiv. În anii 1970, efectele schimbărilor politice din țară asupra vieții culturale au dus la destrămarea multor formații de gen. Între cele care au continuat prin adoptarea unui stil nou, Phoenix a avut una dintre cele mai neașteptate evoluții, dând naștere subgenului rock numit etno rock, inspirat din folclorul românesc autentic.

Tot sâmbăta Faust va concerta în Underground Pub. Faust este un nume care promite multe în rap. Involuntar, dar simetric din punct de vedere internaţional, acesta şi-a făcut numele gravat în rap datorită prestaţiilor bune de la concursurile de battle.

Duminică

Trupa Harmăsar va susține un concert în Underground Pub. Aceasta este o trupă de folk metal din Republica Moldova.  (Alex Costin)

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 25, 2024

Festivalul Les Films de Cannes à Iași...
Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...