Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Romanian Fashion Week 2024: cel mai longeviv și așteptat catwalk al anului va găzdui la Iași zeci de designeri, talk-uri și expoziții

Romanian Fashion Week 2024: cel mai longeviv și așteptat catwalk al anului va găzdui la Iași zeci de designeri, talk-uri și expoziții.

Zeci de designeri își vor prezenta ultimele colecții la Iași, pe cel mai impozant catwalk din țară, în cadrul Romanian Fashion Week, evenimentul cu cea mai lungă tradiție din România dedicat modei.

Programat în perioada 24 – 26 mai 2024, în Grădinile Palas, festivalul, care a avut prima ediție în urmă cu 25 de ani, este parte a Romanian Creative Week, care se va desfășura în capitala Moldovei, în perioada 15 – 26 mai.

Romanian Fashion Week, care și-a făcut o tradiție din a aduce pe podium designeri consacrați, a devenit, de-a lungul timpului, și o trambulină de lansare a tinerelor talente, devenite, în ultimele decenii, nume sonore în industria modei la nivel național și internațional.

Designerii consacrați ale căror colecții vor fi prezentate pe catwalk-ul Romanian Designers, pe 25 și 26 mai, sunt: Affair 37, Atelier Hamza, BOL Fashion Of Nature by Oana Lupaș, Smaranda Almășan, AXENTE, Carmen Secăreanu, Chic Utility, Irina Schrotter, House of Compulsion, Ioana Ciolacu, Sandra Chira, Scapadona, Tearless street, Tudor Halațiu, Laura Lazăr și Andreea Tincu.

Citește și Consiliul Județean a deschis apelul de proiecte pentru a treia ediție a Programului Județean de Dezvoltare Economico- Socială (PJDES)

Pentru desăvârșirea momentelor de catwalk, machiajul va fi asigurat de echipa Lancôme, în coordonarea NMA Alexandru Abagiu. Hair styling-ul poartă semnătura echipei Philips, coordonată de Ambasador Philips Sorin Stratulat.

RFW Platform, cel de-al doilea pilon al secțiunii Design, cuprinde curatorierea unor designeri de modă inovativi și invitarea unor universități de design de prestigiu din România, care își vor prezenta colecțiile de catwalk.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 26, 2024

Deschiderea Galeriei de Artă Europeană la Palatul...
Primaria Iasi

octombrie 25, 2024

Festivalul Les Films de Cannes à Iași...
Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi