Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Nicolae Ciucă prezent la lansarea candidaților

Nicolae Ciucă prezent la lansarea candidaților. Liderul național al Partidului Național Liberal și președinte al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, va fi prezent la Suceava, vineri, 10 mai, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale și cele europarlamentare, la un eveniment de lansare a tuturor candidaților PNL la funcțiile de primar în cele 114 localități ale județului.

Evenimentul care va avea loc în centrul Sucevei cu începere de la ora 17:00. Cu toate că este de așteptat ca prezența susținătorilor liberalilor să se facă simțită cu cel puțin o oră mai devreme. Evenimentul va avea ca „piesă centrală” lansarea candidaturii lui Gheorghe Flutur în cursa electorală. Asta pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava. Totodată și lansarea candidaturii viceprimarului Lucian Harșovschi la funcția de primar.

Vezi și: Primăria este din nou în căutare de constructori.

Nicolae Ciucă va participa, pe 9 mai, la Iași unde are loc un eveniment similar cu cel de pe 10 mai de la Suceava, însă probabilitatea ca președintele PNL să poată ajunge de la Iași la un alt eveniment pentru tinerii liberali, care va avea loc la statuia lui Ştefan cel Mare de lângă Cetatea Sucevei, tot astăzi este extrem de scăzută.

Însă, la evenimentul de pe 10 mai de la Suceava este așteptată și sosirea ministrului liberal al Educației, Ligia Deca.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....