Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Un singur candidat la Primărie

Un singur candidat la Primărie. Situaţie ieşită din comun în Botoşani. O comună va avea un singur candidat pentru funcţia de primar, la alegerile locale din 9 iunie. Este vorba despre comuna Hăneşti, acolo unde actualul primar, Costel Matei, este singurul care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunal. Primarul în exerciţiu va candida din partea Partidului Social Democrat (PSD). Asta după ce timp de cinci mandate a reprezentat Partidul Naţional Liberal (PNL).

„Este o situaţie atipică. Până acum nu s-a mai întâmplat. Dacă vă uitaţi la rezultatele din anii anteriori, vedeţi că şi la PNL făceam nişte scoruri foarte mari, că lumea avea încredere şi probabil asta i-a descurajat pe alţii”, a declarat, pentru Agerpres, Costel Matei.

Vezi și: Fără apă la robinete.

Costel Matei a trecut de la PNL la PSD în urmă cu aproape două luni. Asta după numirea la conducerea filialei teritoriale a PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime. El a plecat din partid alături de alţi zece primari liberali.

La Consiliul Local al comunei Hăneşti există doar două dosare de candidatură, unul din partea PSD şi unul din partea PNL.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....