Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Drum de mare viteză spre Baia Mare

Drum de mare viteză spre Baia Mare. Consiliul Județean Suceava și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au semnat un acord de parteneriat care are ca obiectiv de investiții

construirea drumului de mare viteză Suceava – Baia Mare, lot 3 Suceava – Vatra Dornei, tronsonul Suceava – Gura Humorului.

Scopul acestui parteneriat este de a facilita construcția tronsonului Suceava – Vatra Dornei. Aceasta este partea integrată de drum de mare viteză Suceava – Baia Mare.

Vezi și: Nicolae Ciucă prezent la lansarea candidaților.

Conform acordului, CJ Suceava va contribui la elaborarea documentației necesare pentru licitația privind tronsonul de autostradă a nordului. Tronson ce va începe din zona șoselei de centură a Sucevei, Sfântul Ilie, și va trece prin:

Tolva, Drăgoiești, Berchișești și Capu Codrului, până la centura Gura Humorului.

De asemenea, proiectul include și varianta ocolitoare a orașului Gura Humorului, care va reduce semnificativ timpul de călătorie cu aproximativ 2 ani.

Gheorghe Flutur a subliniat că această implicare a CJ Suceava în proiecte de infrastructură, în colaborare strânsă cu Ministerul Transporturilor, demonstrează responsabilitatea instituției și determinarea de a accelera termenele de finalizare a proiectelor.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....