Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

AUR cere bani de la Becali

AUR cere bani de la Becali. Liderul AUR George Simion a fost filmat de jurnaliști ieșind de la discuții din curtea palatului lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a și explicat ce căuta Simion acolo. Politicianul ar fi cerut o jumătate de milion de euro pentru campania electorală.
George Becali, finanțator FCSB: „Să vedem dacă le dau o mână de ajutor lui Neamțu, că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai este timp acum. Iar acum aș fi împrumutat AUR-ul cu 500.000 (de euro – n.red.) și după ce luau ei…Să vedem…că acum nu se poate. Să vedem vreo formulă. Să-l împrumut pe el, dar să vedem dacă e legal.

Vezi și: AUR în atenția ucrainienilor.

Am spus «eu suflu în iaurt», să vedem dacă e legal să-l împrumut pe Mihai Neamțu și el să-și finanțeze campania. Vedem, să găsim soluții, dar am făcut pușcărie degeaba. Eu suflu în iaurt la orice chestie, să văd dacă e lege”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/alegeri-europarlamentare-2024/simion-si-neamtu-i-au-cerut-lui-gigi-becali-500-000-de-euro-pentru-campania-la-europarlamentare-finantatorul-fcsb-suflu-si-n-iaurt-2787387

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!



octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...