Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: CNI a demarat procesul de licitație pentru construcția celei de-a doua creșe mari


CNI a demarat procesul de licitație pentru construcția celei de-a doua creșe mari. Deși lucrările la prima creșă din municipiul Suceava nu sunt încă finalizate, din cauza unor elemente restante în sarcina Primăriei, Compania Națională de Investiții SA planifică începerea lucrărilor la a doua creșă de mari dimensiuni în același oraș. Această nouă creșă, cu 110 locuri, va fi amplasată pe strada Paris, în locația inițială de pe strada Parcului. Însă s-a decis mutarea acesteia în cartierul de vile Tătărași.

CNI a estimat costul lucrării la 18,45 milioane de lei și a lansat licitația pentru proiectare și execuție. Aceasta fiind programată să se încheie pe 8 iulie. Dat fiind numărul mare de ofertanți la proiectele similare din județul Suceava, CNI a solicitat o perioadă de valabilitate de 12 luni pentru oferte.

Vezi și: Un nou Penny Market în Burdujeni.

Acest lucru indică posibilitatea semnării unui contract pentru proiectare și execuție în cursul anului viitor. În funcție de derularea procedurii și proiectare, lucrările ar putea începe abia în a doua parte a anului 2025. Licitația organizată de CNI cuprinde două loturi, al doilea lot fiind destinat creșei din Suceava, în timp ce primul lot este pentru creșa din orașul Liteni, cu un proiect tip pentru o creșă mai mică. Valoarea estimată fără TVA pentru proiectare și execuție a lucrărilor pentru creșa din Liteni este de 11 milioane de lei.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....