Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” pierde un proces

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” pierde un proces. Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” mai pierde un proces în litigiile de muncă deschise după cazul Alexandra.

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani a pierdut un alt proces în litigiile de muncă deschise în urma cazului Alexandra.

În urma deciziei instanței din luna aprilie de a obliga unitatea medicală să plătească despăgubiri asistentei de gardă în noaptea în care tânăra mamă a decedat în maternitate, judecătorii au dat acum câștig de cauză și infirmierei căreia i s-a suspendat contractul pentru 60 de zile.

Decizia de suspendare a fost contestată de către femeie la Secția Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului. Instanța a emis o hotărâre favorabilă.

Citește și CNAIR a primit Studiul de Fezabilitate al autostrăzii A8, tronsonul Moțca – Ungheni

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani a fost obligat să acorde reclamantei o compensație care să includă salariile și celelalte drepturi pe care angajata le-ar fi primit în perioada 22 august- 20 octombrie 2023, ajustate conform indicelui de inflație și cu dobânda legală, împreună cu cheltuielile de judecată.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....