Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat șantierul SRU

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat vineri dimineața șantierul Spitalului Regional de Urgență (SRU). Acesta a fost insoțit de liderii PSD Iași, dar și de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și senatorii Maricel Popa și Paul Stănescu.

”SRU este un obiectiv medical foarte important pentru Iași și întreaga Moldovă. Am înțeles, de la constructor, că obiectivul va fi finalizat mai repede decât este prevăzut. Iașul va beneficia și de autostradă. Am alocat bani și pentru Aeroportul din Iași. Sunt proiecte importante de infrastructură de care vor beneficia ieșenii”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

citește și: Veste buna! Autostrada Unirii avanseaza!

Acesta a mai precizat că locuitorii din zona Moldovei au nevoie de astfel de investiții. ”A trebuit să fie un război în zonă ca să ne trezim la realitate și să vedem câți oameni au plecat din Suceava, Bacău, Botoșani și Buzău. De ce? Pentru că nu este dezvoltată infrastructura. E foarte greu să îi convingi pe români să revină în țară cât timp nu ai servicii publice de nivel european. Servicii cu care românii s-au obișnuit deja în lume, cum este acest spital regional care va fi construit la Iași”, a mai adăugat Ciolacu.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...