Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Electoral

Iașul are nevoie de o infrastructură rutieră pusă la punct

Iașul are nevoie de o infrastructură rutieră pusă la punct. Încă mai vorbim de drumuri de pământ în județul Iași, deși există diferite proiecte de finanțare. Traficul este sufocat de mașini în orice moment al zilei, atât pe drumurile din oraș, cât și pe cele din județ, motiv pentru care deblocarea proiectelor este vitală pentru transportul ieșean.

Există zone din județul Iași unde încă se mai circulă pe pământ și pietriș. Și nu vorbim despre locații îndepărtate, ci de comune apropiate orașului.

Petru Movilă, Președinte PMP Iași

„Încă avem drumuri de pământ în județul Iași, drumuri județene și cel mai apropiat de noi este în zona metropolitană de la Păun la Tomești. Vă invit să mergeți într-o zonă extraordinar de frumoasă, două localități de referință în județul Iași. Între aceste localități sunt drumuri de pământ.“

Proiectul centurii ocolitoare a județului Iași promitea să decongestioneze traficul din zona metropolitană, însă nu se mai aude nimic despre investiție.

Vezi și: Prim-ministrul Marcel Ciolacu a efectuat o vizită pe șantierul Autostrăzii A7.

Petru Movilă, Președinte PMP Iași

„Șoseaua de centură de trafic greu a municipiului Iași. E un proiect care zace în adormire de foarte multă vreme. Este responsabilitatea Ministerului Transporturilor. Prima etapă din proiectul de trafic greu se termină la Lunca Cetățuii, de acolo trebuie să îl ducem în drumul județean Iași-Vaslui, poate în zona comunei Bârnova sau Schitu Duca. Specialiștii vor vedea unde trebuie să ajungă acest drum.”

Acestea sunt doar o parte din proiectele de investiții pe partea rutieră de care Iașul are mare nevoie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 17, 2024

AUR filiala Iași a finalizat listele pentru...

septembrie 12, 2024

Astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție...

septembrie 10, 2024

USR Vaslui și-a stabilit candidații pentru alegerile...

iunie 11, 2024

Noi rezultate parțiale ale alegerilor locale și...