Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: IPJ Neamț condus de un ieșean

IPJ Neamț condus de un ieșean. Inspectoratul de Poliție Județean Neamț are un nou lider. Comisarul șef Gabriel Coman preia conducerea. El vine de la Direcția Generală Anticorupție Iași. Coman nu a obținut funcția prin concurs. El este împuternicit pentru o perioadă de 3 luni. În urmă cu mai puțin de un an, comisarul șef Mihai Osoianu devenea comandantul IPJ Neamț pe 20 iulie 2023.

După ce a câștigat prin concurs funcția de adjunct , a fost numit la comanda Inspectoratul de Poliție Județean Neamț în momentul în care a expirat împuternicirea fostului comandant, venit tot de la Iași.

Gabriel Coman are o vastă experiență în lupta împotriva corupției. Împreună cu echipa sa, el a coordonat numeroase operațiuni de succes. Numirea sa temporară este menită să asigure continuitatea și stabilitatea în cadrul IPJ Neamț.

Vezi și: Salvamontiștii au salvat o familie de turiști nemți.

Mihai Osoianu, fostul comandant, a avut un mandat marcat de diverse realizări. Sub conducerea sa, IPJ Neamț a implementat mai multe reforme. Acestea au vizat creșterea eficienței și transparenței în activitatea poliției. Schimbarea de leadership survine în contextul unor noi provocări pentru instituție.

Comisarul șef Gabriel Coman își propune să continue inițiativele predecesorului său. El va pune accent pe combaterea infracționalității și pe întărirea relației cu comunitatea. De asemenea, va urmări îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru polițiști. Mandatul său de 3 luni va fi esențial pentru evaluarea și adaptarea strategiilor IPJ Neamț.

În concluzie, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț intră într-o nouă etapă sub conducerea lui Gabriel Coman. Comunitatea și angajații IPJ așteaptă cu interes evoluțiile ce vor urma.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....