Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Zilele Tătărașului, ediția a IV-a, pe 1 și 2 iunie

Zilele Tătărașului, ediția a IV-a , pe 1 și 2 iunie.

Tătărașii în sărbătoare!

Primăria Municipiului Iași și Ateneul Național din Iași vă invită să sărbătoriți împreună Zilele Tătărașului, ediția a IV-a, pe 1 și 2 iunie.

Pe 1 iunie de la ora 16:30 ieșenii vor putea admira o Expoziție de fotografie expusă în Centrul de Cartier din Tătărași. În aceeași zi dar de la ora 17:00 va avea loc INAUGURAREA ESPLANADEI. Ea e urmată de un concert al Corului DoReMi și un spectacol al Ansamblului Folcloric de Copii și Tineret „Florile Moldovei”. Seara se va încheia de la ora 19:30 cu o Proiecție de Film pentru Copii în incinta Bisericii Sf. Nicolae din Ciurchi.

Citește și Atenție, șoferi! Noi marcaje rutiere și indicatoare pe mai multe drumuri din județ

Pe 2 iunie locuitorii din Tătărași sunt invitați să participe de la ora 9:30 la Sfânta Liturghie – Hramul Bisericii la Biserica Sf. Ioan cel Nou de la Suceava – Nicoriță. Începând cu ora 11:30 va avea loc o Expoziție și o Lansare de Album Foto „Urme ale Tătărașului de altădată”. Acestea au fost semnate de Ozolin Dușa și Andrei Apreotesei.

Tot pe 2 iunie de la ora 20:00 locuitorii din Tătărași sunt invitați să ia parte, în parcarea Atenului Național din Iași, la un Concert semnat de Andra Botez & Band / Trabanda. Acesta va fi urmat de un Foc de Artificii de la ora 21:45.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 25, 2024

Festivalul Les Films de Cannes à Iași...
Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...