Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Maidanezii fac legea in zona Letea

Maidanezii fac legea in zona Letea. Problema câinilor fără stăpân din Municipiul Bacău pare să fie ignorată de administrația Viziteu. În urma publicării mai multor articole despre maidanezii din oraș, șeful Serviciului de Gestionare a Câinilor a ales să insulte presa în loc să caute soluții pentru rezolvarea acestei probleme. Un cetățean, care locuiește în zona Complexului Sportiv Letea, i-a contactat pe cei de la bacau.net, după ce a făcut mai multe petiții la Primăria Bacău, din cauza maidanezilor:

„Am făcut mai multe petiții la Primăria Bacău și eu și alți cetățeni din zonă. Pur și simplu nu mai putem ieși din case, cu copiii. Nimeni nu rezolvă această problemă. Zeci de câini sunt ținuți la Baza Sportivă și ies în cartier. Am ieșit cu cele două fetițe, cu bicicletele și 5 câini au sărit spre ele să le muște.” ne-a transmis bărbatul.

Într-una din petițiile făcute de cetățenii din zonă, Primăria Bacău recunoaște că sunt țtinuți câini de personalul primariei, la Baza Sportiva:

Vezi și:  Chiul în masă.

„Mamele cu pui au fost sterilizate iar puii au fost luati din interiorul Bazei Sportive. Paznicilor si personalului Bazei Sportive li s-au pus in vedere sa nu mai permita iesirea cainilor in afara Bazei Sportive. Daca doresc sa pastreze caini in interiorul Bazei Sportive, o pot face numai intr-un spatiu inchis, special amenajat.” Acestea se arata intr-un raspuns transmis de Primaria Bacau, semnat de primarul Lucian Viziteu

Cu toate astea, zeci de caini umbla liberi prin zona si pun in pericol siguranta bacauanilor : „O sa faca ceva cand se va intampla o tragedie.” ne-a mai transmis barbatul.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....