Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Examene mai dese pentru permis auto

Suceava: Examene mai dese pentru permis auto. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, împreună cu comisarul de poliție Marius Emilian Rusu, a analizat principalii indicatori ai activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava în cadrul unei ședințe de lucru. În urma solicitărilor venite din partea administrațiilor publice locale și a școlilor de șoferi, începând cu luna februarie 2024, SPCRPCIV Suceava a organizat sesiuni de examinare pentru proba practică în municipiile Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni și Rădăuți.

Suceava: Examene mai dese

De asemenea, au fost introduse sesiuni suplimentare de examene pentru permis în zilele de sâmbătă pentru categoria B. În acest mod, oferindu-le candidaților mai multe oportunități de a susține proba practică.

Vezi și: 10.000 de lei amendă pentru deșeuri lemnoase.

În perioada 1 ianuarie – 24 mai 2024, au fost examinați la proba teoretică 10.464 de candidați. Dintre aceștia, 4.016 au fost admiși, iar 5.448 au fost respinși. La proba practică, în aceeași perioadă, au fost examinați 9.312 de candidați, dintre care 3.868 au fost admiși și 5.444 respinși.

Articolul intreg pe:

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....