Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Ploile torențiale au provocat inundații în mai multe localități

Ploile torențiale au provocat inundații în mai multe localități. Mai multe gospodării din județul Botoșani au fost afectate de inundații din cauza ploilor torențiale de marți după-amiază. Asta potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ). Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din cinci gospodării. În municipiul Dorohoi au fost inundate trei curți. În localitățile Cuza Vodă și Bajura-Darabani, apa a intrat în subsolul unei case și într-o locuință.

citește și: Cifra de afaceri a companiei Dedeman a crescut

Echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, Punctul de Lucru Darabani și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Viișoara și Darabani au acționat pentru remedierea situației. În localitatea Dumbrăvița, ploile torențiale și vântul a smuls acoperișul unei case nelocuite, iar elementele de construcție au fost îndepărtate de pe DN 29 A de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ibănești.

În municipiul Botoșani, pompierii au înlăturat bucăți de tencuială de pe fațada unui bloc, la solicitarea locatarilor, din cauza riscului de desprindere. Județul Botoșani se află sub o atenționare cod galben de instabilitate atmosferică până la ora 23:00.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....