Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: Capitala dansului sportiv

Capitala dansului sportiv. În weekendul 15-16 iunie, Piatra Neamț devine centrul dansului sportiv, găzduind a V-a ediție a PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP și CUPA MOLDOVEI. Evenimentul, organizat de Asociația Club Sportiv Ray’s Dance și Federația Română de Dans Sportiv în Sala Polivalentă, va aduna peste 700 de sportivi din 20 de țări. Competiția este una dintre cele mai prestigioase din domeniu. Aceasta oferind sportivilor șansa de a câștiga titluri de categorie WDSF International Open.

Piatra Open Championship include și Cupa Moldovei, o competiție de nivel Ranking FRDS, înscrisă în calendarul compețional al Federației Mondiale de Dans Sportiv. Evenimentul se va desfășura pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri. Acesta va include categorii de vârstă începând de la 6 ani până la adulți. În total, vor fi 60 de arbitri și oficiali internaționali și români, printre care se numără președintele FRDS, dl. Vasile Gliga, și secretarul general al FRDS, dl. Paul Gabriel Cursaru.

Vezi și: Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs.

Pe lângă participarea a 12 perechi din top 50 mondial, inclusiv campionii României la secțiunea Latino-Adulți, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, evenimentul va fi și o avanpremieră a Zilelor Municipiului Piatra Neamț, programate pentru perioada 26-30 iunie.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....