Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava. Polițiștii au confiscat o cantitate de 13.000 de metri cubi de lemne în valoare de peste patru milioane de lei

Suceava. Polițiștii au confiscat o cantitate de 13.000 de metri cubi de lemne în valoare de peste patru milioane de lei.

În urma acțiunii desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean (IP) Suceava, au fost confiscate peste 13.000 de metri cubi de material lemnos, evaluat la peste patru milioane de lei, conform unui comunicat de presă emis vineri de către Poliția Română.

Conform informațiilor citate, confiscările au avut loc în cadrul unui dosar referitor la infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul silvic. Care a inclus, de asemenea, efectuarea a 16 percheziții domiciliare pe data de 28 mai.

Citește și Mai multe școli din județ vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

„După încheierea activităților de inventariere legate de controalele pe linie silvică, inițiate în cadrul perchezițiilor domiciliare desfășurate împreună cu specialiștii Garzii Forestiere Suceava, au fost confiscate 13.409 metri cubi de material lemnos, evaluat la un total de 4.020.255 de lei. Și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 113.000 de lei”, conform comunicatului emis de Poliția Română.

Ancheta continuă pentru identificarea tuturor conexiunilor infracționale și pentru asigurarea probatorului în acest caz.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....