Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Maternitatea „Elena Doamna” și Spitalul „Sf. Maria” caută să angajeze economiști

Maternitatea „Elena Doamna” și Spitalul „Sf. Maria” caută să angajeze economiști. Este nevoie de un director financiar contabil și de un șef serviciu .

Pentru postul de director medical al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” , candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profl economic și să aibă cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarul de înscriere poate fi depus până pe 27 iunie 2024. Proba scrisă, constând într-un test grilă, este programată pe 4 iulie. Candidații vor susține proiectul de specialitate și interviul pe 10 iulie. Rezultatul final al concursului va fi afișat șase zile mai târziu.

Citește și CJ Iași organizează licitație pentru dotarea a 164 cabinete școlare din învățământul preuniversitar/unități conexe

Cei interesați de postul de șef serviciu din cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aibă diplomă de licență în specialitatea serviciului ( profil economic)
  • 5 ani vechime în specialitate

Candidații pot depune dosarul de concurs până pe 1 iulie 2024. Vor susține proba scrisă pe 9 iulie, iar interviul pe 15 iulie. Rezultatul final va fi afișat pe 19 iulie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Posturi vacante la Compania de Transport Public...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul Iași face angajări. Vezi ce posturi...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...