Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Continuă lucrările la modernizarea drumului județean DJ 201C – Răchiteni

Continuă lucrările la modernizarea drumului județean DJ 201C – Răchiteni.

Continuă lucrările la modernizarea drumului județean DJ 201C: lim. Județ Neamț – Răchiteni- Intersecție DN 28, care conectează județele Iași și Neamț, prin Răchiteni.

„Am obținut finanțare guvernamentală, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru modernizarea acestui drum strategic. Investim 15,5 milioane de lei pentru a îmbunătăți condițiile de circulație pentru aproximativ 3000 de locuitori din comuna Răchiteni, dar și pentru toți participanții la trafic, totodată creând și mai multe oportunități pentru comună.

Citește și Vaslui. Dumitru Buzatu a fost pus sub control judiciar

Așa cum am promis, Consiliul Județean Iași are un parteneriat cu fiecare administrație locală, astfel încât să nu lăsăm în urmă nicio comunitate și să creăm condiții egale pentru toți ieșenii”, a menționat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Proiectul prin care se modernizează acest drum județean este unul din cele 5 proiecte ale Consiliului Județean Iași finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, proiecte cu o valoare totală de 140.000.000 lei.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!