Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Primul tur al alegerilor pentru președinția USR

Primul tur al alegerilor pentru președinția USR. Astăzi și mâine se desfășoară primul tur al alegerilor pentru președinția USR. Membrii partidului vor vota direct pe o platformă online, conform statutului formațiunii. După demisia lui Cătălin Drulă, pe fondul rezultatelor slabe din alegerile de pe 9 iunie, șase candidați au fost validați pentru această competiție:

Elena Lasconi, Cristian Seidler, Radu Hossu, Vasile Dincă, Luiza Oancea și Vasile Gabriel Filip.

USR a anunțat că un eventual tur doi al alegerilor ar putea avea loc pe 27 și 28 iunie. Membrii partidului au astfel ocazia să aleagă noul lider, care va prelua conducerea în urma acestei proceduri democratice interne. Procesul de votare online este menit să asigure transparența și corectitudinea alegerilor. În acest mod oferindu-le tuturor membrilor șansa de a participa activ la decizie.

Vezi și: Simion declară că va intra în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Competiția pentru președinția USR este strânsă, fiecare candidat aducând în față propria viziune pentru viitorul partidului. În acest context, membrii partidului sunt chemați să își exprime opțiunile și să contribuie la alegerea celui care va avea responsabilitatea de a conduce formațiunea. Rezultatele primului tur vor fi decisive pentru conturarea direcției viitoare a USR, iar implicarea activă a membrilor în acest proces este esențială pentru consolidarea democrației interne.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...