Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Untold le oferă elevilor care au obținut nota 10 la Bacalaureat acces gratuit la festival

Untold le oferă elevilor care au obținut nota 10 la Bacalaureat acces gratuit la festival. Organizatorii festivalului Untold au anunțat că și în acest an elevii care obțin nota 10 la Bacalaureat vor beneficia de acces gratuit la evenimentul de mare amploare. Sub deviza „Bac de 10”, o inițiativă care promovează excelența în educație. Untold dorește să recompenseze performanța elevilor cu experiențe memorabile. În conformitate cu comunicatul recent al organizatorilor, absolvenții de liceu care au demonstrat excelență pe parcursul celor patru ani de studiu vor primi abonamente General Access pentru cele patru zile ale festivalului.

Vezi și: A început Bacalaureatul.

Această inițiativă a devenit o tradiție în ultimii 9 ani, permițând peste 1.500 de absolvenți cu nota maximă să trăiască atmosfera unică a Untold.

„Suntem mândri să lansăm a 10-a ediție a campaniei Bac de 10,

cadoul nostru pentru toți acei elevi dedicați și determinați să obțină performanțe înalte în învățământ.

Dorim să recompensăm motivația și efortul lor constant prin

oferirea posibilității de a participa la festivalul Untold, unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale din Europa”,

a declarat Edy Chereji, cofondator al Untold Universe.

Discount de 40 de euro

Elevii care doresc să beneficieze de acest privilegiu pot ridica brățările de acces în festival prezentând o dovadă oficială (foaie matricolă sau diplomă de Bacalaureat) la zona de „Acreditări”. Asta începând cu prima zi a festivalului în Cluj-Napoca. De asemenea, toți cei care s-au înscris la examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară pot achiziționa abonamente la un preț special. Aceștia au un discount de 40 de euro până pe 30 iulie.

Untold 2024 va avea loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca și va aduce pe scenă unele dintre cele mai mari nume din muzica globală, inclusiv Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb și mulți alții. Evenimentul se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase și așteptate din acest an în industria muzicală internațională.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Șapte țări membre NATO și-au exprimat opoziția...

octombrie 25, 2024

Elevii intră în vacanță. Elevii din România...