Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare pentru furtul unei sticle de vodcă

Pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare pentru furtul unei sticle de vodcă. Bărbatul, Alexandru Z. în vârstă de 45 de ani, în prezent în detenție la Penitenciarul Botoșani, a fost condamnat de Judecătoria Suceava la o pedeapsă de un an de închisoare pentru furtul unei sticle de vodcă, comis pe 19 august 2020. Din cauza altor condamnări anterioare definitive, pedepsele au fost contopite, rezultând o condamnare finală de 3 ani și 4 luni de închisoare.

În acea zi, Alexandru Z. și o femeie necunoscută au petrecut în diverse baruri din Suceava, consumând băuturi alcoolice. La ora 20:00, cei doi au intrat în magazinul Kaufland de pe strada Universității. Cei doi având la ei aproximativ 30 de lei. Ajunși la raionul cu băuturi alcoolice, Alexandru Z. a luat o sticlă de 500 ml de vodcă „Kreskova” în valoare de 18,59 lei. Acesta a ascuns-o în haina suspectei. El i-a spus femeii că dacă nu fură sticla respectivă, le vor mai rămâne bani.

Vezi și: Un nou Tezaur Uman Viu în domeniul spiritualității.

Ulterior, cei doi au achiziționat o doză de 500 ml de bere, pe care au plătit-o la casă. După ce au ieșit de la casă, au fost opriți de agentul de securitate al magazinului, care a descoperit sticla de vodcă ascunsă în haina suspectei. Reprezentanții magazinului au alertat Poliția în privința incidentului.

În timpul audierilor, femeia a recunoscut fapta. Aceasta a explicat că inițial nu intenționa să fure sticla de vodcă. Cu toate acestea, femeia, a fost de acord să o acopere cu geaca după ce Alexandru Z. i-a impus acest lucru, menționând că vor economisi bani.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....