Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Noul sediu pentru Aquavas va fi finanțat din fonduri europene

Noul sediu pentru Aquavas va fi finanțat din fonduri europene. SC Aquavas Vaslui va primi în concesiune un teren de 2.181 mp, situat pe strada Călugăreni, pentru construirea noului sediu al societății. Investiția este parte a unui proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020. Consiliul Local Vaslui va discuta un proiect de hotărâre pentru concesionarea directă a terenului către SC Aquavas Vaslui.

Aquavas Vaslui a solicitat autorităților locale suplimentarea terenului din zona Călugăreni, cu o suprafață suplimentară de minim 505 mp. Asta pentru repoziționarea și funcționalitatea clădirii noului sediu. În prezent, Consiliul Local Vaslui a transmis deja în administrarea societății un teren de 1.854 mp, care se învecinează cu terenul necesar. După alipirea celor două suprafețe, terenul va avea o suprafață totală de 2.181 mp, conform condițiilor stabilite de proiectant.

Vezi și: Spectacol de Rusalii în Centrul Civic.

Aceasta va permite construirea sediului nou pentru SC Aquavas SA Vaslui, în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POIM. Proiectul include și asigurarea continuității lucrărilor pentru surse, aducțiuni, tratări în localitățile Zăpodeni, Muntenii de Sus, Tanacu și alte localități.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....