Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: DAN AIR, cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro

DAN AIR, cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro. Dan Air, compania care și-a mutat baza operațională pe Aeroportul Bacău în noiembrie 2023, a avut o creștere impresionantă a cifrei de afaceri în anul 2023. Compania a înregistrat venituri de peste 100 milioane lei (echivalentul a peste 20 milioane euro) și un profit de 2,1 milioane lei. Comparativ cu 2022, cifra de afaceri a crescut cu 132%, iar profitul cu 194%. Decizia de a se muta de la Brașov la Bacău a fost motivată de dotările necorespunzătoare de pe Aeroportul Brașov.

Dan Air operează peste 12 destinații din Bacău către orașe precum

Bruxelles, Dublin, Bologna, Torino, Roma, Catania, Bergamo, Madrid, Barcelona, Liverpool și Londra.

În toamna acestui an, compania va introduce două noi destinații către Paris și Dortmund. Pe lângă zborurile regulate, Dan Air efectuează și zboruri pentru alte companii aeriene, extinzându-și astfel aria de operare și diversificându-și serviciile oferite.

Citește și: Pe contrasens pe Autostrada A7

Această expansiune a activităților și îmbunătățirea performanței financiare subliniază adaptabilitatea și succesul strategic al Dan Air. Acest lucru consolidându-i poziția pe piața aviației din România. Continuarea acestei tendințe de creștere este așteptată să atragă și mai mulți pasageri și să stimuleze economia locală.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Deși au fost recalculate în septembrie, pensile...

octombrie 25, 2024

Vestea sosirii microbuzelor electrice este un pas...

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...