Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Atmosferă vibrantă în oraș cu flori multicolore de la serele Servicii Publice

Atmosferă vibrantă în oraș cu flori multicolore de la serele Servicii Publice. În serele Serviciilor Publice Iași, echipa dedicată lucrează neobosit pentru a menține un standard ridicat al peisajului floral al orașului. În prezent, se desfășoară activități intense pentru pregătirea florilor destinate plantării în vară și a crizantemelor pentru sezonul toamnei. Directorul Laurențiu Ivan subliniază importanța continuării cultivării florilor anuale și se pregătește să planteze încă 100.000 de flori, alături de crizantemele planificate pentru mai târziu în acest an.

Citește și Șoferii au posibilitatea să achiziționeze rovinieta direct de pe platforma Ghiseul.ro

„În serele noastre găzduim o gamă variată de specii, inclusiv sporul casei și sanpatiens pentru zonele însorite, impatiens pentru umbrele și begonii în diferite culori, care sunt apreciate pentru frumusețea lor în parcurile și spațiile verzi ale orașului nostru”, a declarat Laurențiu Ivan.

Vezi și: Coroana Reginei Maria, evaluată la 25 de milioane de euro, a ajuns la Iași.

Aceste eforturi nu doar că îmbogățesc peisajul urban cu flori multicolore. Acestea oferă posibilitatea locuitorilor de a achiziționa plante de înaltă calitate pentru a-și îmbogăți grădinile și balconele personale. Serele rămân un centru vital pentru cultivarea și îngrijirea plantelor, contribuind la înfrumusețarea și caracterul distinctiv al Iașului pe tot parcursul anului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 7, 2024

Eliminarea AVARIEI pe circuitul primar, magistrala 4...

septembrie 24, 2024

SC Servicii Publice Iași, amenajare peisagistică pe...