Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Apă cu porția în mai multe localități din județele Iași și Botoșani

Apă cu porția în mai multe localități din județele Iași și Botoșani.

Mai multe comune din județul Botoșani și două localități din județul Iași se confruntă cu restricții în furnizarea apei potabile.

Datorită lucrărilor planificate la Stația de Pompare Stânca-Costești, Administrația Națională Apele Române nu va putea asigura furnizarea normală a apei către operatorul regional începând de vineri și până pe data de 8 iulie.

Care este graficul de distribuire a apei și ce localități sunt implicate

Pentru a asigura necesarul minim de apă potabilă tuturor consumatorilor și pentru a menține un nivel optim în rezervoarele de apă, Societatea Comercială NOVA APASERV Botoșani a stabilit un program de distribuție a apei potabile către utilizatorii alimentați din sursa Prut.

În zilele cu număr impar, apa va fi furnizată către consumatorii din Albești, Dângeni, Durnești, Todireni, Trușești și Ungureni, iar în zilele cu număr par, către Călărași, Hlipiceni, Răuseni, Santa Mare (județul Botoșani), Andrieșeni și Bivolari (județul Iași).

Citește și FOTO și VIDEO. Un fast food din centrul Iașului închis de Protecția Consumatorilor. Ce amendă a primit comerciantul

Locuitorii din orașul Ștefănești și din comunele Mihălășeni și Românești vor primi apă potabilă zilnic dimineața între orele 7:00 și 10:00 și seara între orele 19:00 și 22:00. Este important ca toți consumatorii din aceste zone să folosească apa doar în scopuri menajere pentru a evita depășirea capacității sistemelor de alimentare cu apă.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...